0

Alko muuttaa Vaalimaan uuteen liikekeskukseen – Virojoelle tulee noutopiste Veikon Koneen yhteyteen

Alko muuttaa Virojoelta Vaalimaalle. Yhtiö kertoi muutosta tänään. Uusi Alkon myymälä avaa ovensa uuden liikekeskuksen avauksen yhteydessä 29. lokakuuta. Muutolla Alko tavoittelee suurempia asiakasvirtoja, mutta ei niinkään venäläisasiakkaita.
– Me mietimme uusia liikepaikkoja aina kokonaisuuden kannalta. Vaalimaalle on hyvät yhteydet ja kaksi isoa liikekeskusta. Sitä tässä olemme erityisesti ajatelleet, sanoo Alkon Etelä-Suomen aluepäällikkö Pirjo Hirvonen.
Hirvosen mukaan Alko ei niinkään tavoittele venäläisasiakkaita, vaikkka koronatilanne jossakin vaiheessa helpottaisi ja raja saataisiin taas auki.
– Venäläisten osuus ei ole meidän liiketoiminnassamme kovin merkittävä. Ajatuksena on, että Vaalimaalla tavoitamme paikalliset, mökkiläiset ja turistivirrat paremmin.

Alko ei kokonaan hylkää Virojokea, sillä se avaa uuden noutopisteen Veikon Koneen yhteyteen, mikäli ei itse asioi myymälässä.
– Palvelu paranee sitä kautta. Asiakkaamme voivat tilata tuotteitamme joko kotoa tai sitten ne voidaan tilata yhdessä asiakaspalvelijamme kanssa myymälästämme, Pirjo Hirvonen muistuttaa.
Hirvosen mukaan noutopalvelu on Suomessa lisännyt suosiotaan viime vuosina.
– Onhan se kasvanut – samalla tavalla kuin kaikki muukin verkkokauppa.
Noutopiste aloittaa toimintansa jo päivää aikaisemmin eli 28. lokakuuta.

Vaalimaan myymälässä jatkaa sama henkilöstö kuin Virojoellakin. Uusi myymälä on kooltaan 115 neliötä ja muuton myötä myymälä kasvattaa hieman aukioloaikojaan.
Vaalimaan Alkon valikoima koostuu uudessa myymälässä noin 500 tuotteesta.
Virolahden myymälä on muuton vuoksi kiinni 27.-28. lokakuuta ja uusi myymälä avataan torstaina 29. lokakuuta kello 9.

JUKKA KINNUNEN

3 kommenttia aiheesta “Alko muuttaa Vaalimaan uuteen liikekeskukseen – Virojoelle tulee noutopiste Veikon Koneen yhteyteen

 • 8.10.2020 at 14:23
  Permalink

  Kaikkien janoisten sankari

 • 9.10.2020 at 23:29
  Permalink

  Näin mökkiläisenä sanoisin, että helpompi olisi ostaa Alkon tuotteet nykyisestä paikasta samalla kun käy ruokakaupassa, tankkaamassa, kirjastossa tms. En viitsisi pullon takia ajaa ekstraa…

 • 12.10.2020 at 12:13
  Permalink

  Aivan seka päinen toimenpide, varmasti kiinteistön yrittäjä on antanut alkolle tilat ilmaiseksi tai niin edullisesti olettaen että saisi oman myynin näin nousemaan tuhma temppu Alkolta eikä yhtään suosi ketään,

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko koronarokotusvauhti liian hidas?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä