0

Kiertävä jäteasema tulee Virolahdelle taas lauantaina

Kymenlaakson Jäte Oy:n kiertävä jäteasemapalvelu jatkuu taas tulevana lauantaina Virojoella. Jäteasema palvelee asukkaita kello 9-13 kunnan entisellä varikolla osoitteessa Opintiellä. Lokakuun jälkeen kiertävä jäteasema käy Virolahdella vielä kerran tänä vuonna. Vuoden viimeinen jäteasemapäivä on lauantaina 19. joulukuuta.
Jäteasemalle voi tuoda sellaisia jätteitä, jotka eivät mahdu tai joita ei voi laittaa kodin jäteastioihin tai ekopisteiden keräysastioihin. Jäteasemalle voi tuoda enintään henkilöauton peräkärryyn mahtuvan määrän lajiteltuja jätteitä. Öljyä otetaan vastaan vain pieniä määriä, ei tynnyreitä.

Maksuttomia jätteitä ovat kodin vaaralliset jätteet, kuten maalit, akut ja kemikaalit, metalliromut ja kodin sähkölaitteet.
Maksua vastaan jäteasemalle voi tuoda puujätettä, energiajätettä ja lajiteltavia jätteitä.
Keräykseen ei oteta kyllästettyä puuta, asbestia eikä pilaantuvaa talousjätettä.

Viikon kysymys

Riittävätkö Tommi Takasen paukut Tokioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä