0

Työttömyys väheni hieman Virolahdella ja pysyi ennallaan Miehikkälässä syyskuussa

Virolahdella oli syyskuun lopussa 171 työtöntä työnhakijaa, mikä oli 14 vähemmän kuin kuukautta aiemmin. Viroahden työttömyysaste oli 12,7 prosenttia. Miehikkälässä työttömiä oli täsmälleen sama määrä, 85, kuin elokuun lopussa. Miehikkälän työttömyysaste oli syyskuun lopussa 11,5.
Tiedot ilmenevät Kaakkois-Suomen ely-keskuksen syyskuun työllisyyskatsauksesta.

Kymenlaaksossa työttömiä oli 9 795, mikä on 1 354 henkilöä (+16 %) enemmän kuin vuosi sitten. Etelä­Karjalassa työttömien määrä oli 7 269, mikä on 1 466 henkilöä (+25 %) enemmän kuin viime vuoden syyskuussa.
Kotka-­Haminan seutukunnalla työttömien määrä nousi 15 prosenttia eli 517 henkilöllä syyskuun aikana.

 

Kommentteja aiheesta “Työttömyys väheni hieman Virolahdella ja pysyi ennallaan Miehikkälässä syyskuussa

  • 26.10.2020 at 08:42
    Permalink

    Ettei tulisi työttömiä lisää, laitan tähän tekstiä jota luin Kymen Sanomista. Jospa joku oikoisi virhettä, jonka lukija kirjoittanut, koskee Zsar Outletia. Kymenlaakson sairaanhoitopiirin jutussa lukija antaa väärää tietoa ”Zsarin ämpärifestivaalista.” Tuo tapahtuma on uudessa avattavassa ostoskeskuksessa, eikä Zsar Outletissa. Zsar on turvallinen avoimine kulkuväylineen ulkona / ei sisällä. Jokainen myymälä ja ruokala, kahvila ym. erikseen omissa tiloissaan. Ruoka / kahvilatiloissa on otettu huomioon loistavasti tämä vaativa aika. Ja palvelu tietysti huippua jota ei muualla juuri ole. Kiitos heille kaikille, viime viikolla vietettiin päivä siellä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Aiotko ottaa koronarokotteen, jos sellainen tulee markkinoille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä