Työttömyys väheni hieman Virolahdella ja pysyi ennallaan Miehikkälässä syyskuussa

Virolahdella oli syyskuun lopussa 171 työtöntä työnhakijaa, mikä oli 14 vähemmän kuin kuukautta aiemmin. Viroahden työttömyysaste oli 12,7 prosenttia. Miehikkälässä

KK

Virolahdella oli syyskuun lopussa 171 työtöntä työnhakijaa, mikä oli 14 vähemmän kuin kuukautta aiemmin. Viroahden työttömyysaste oli 12,7 prosenttia. Miehikkälässä työttömiä oli täsmälleen sama määrä, 85, kuin elokuun lopussa. Miehikkälän työttömyysaste oli syyskuun lopussa 11,5.

Tiedot ilmenevät Kaakkois-Suomen ely-keskuksen syyskuun työllisyyskatsauksesta.

Kymenlaaksossa työttömiä oli 9 795, mikä on 1 354 henkilöä (+16 %) enemmän kuin vuosi sitten. EteläKarjalassa työttömien määrä oli 7 269, mikä on 1 466 henkilöä (+25 %) enemmän kuin viime vuoden syyskuussa.

Kotka-Haminan seutukunnalla työttömien määrä nousi 15 prosenttia eli 517 henkilöllä syyskuun aikana.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka