0

Kymsote velvoittaa käyttämään maskeja omissa toimipisteissään asioitaessa

Kaikissa Kymsoten sairaaloissa ja muissa toimipisteissä asioivia velvoitetaan käyttämään suu-nenäsuojusta eli maskia. Tämä velvoitus koskee ennen kaikkea saattajia ja vierailijoita, mutta myös kaikkia asiakkaita, joilla ei ole terveydellistä syytä olla käyttämättä maskia. Velvoitus koskee THL:n ohjeen mukaisesti yli 15-vuotiaita, Kymsote kertoo tänään julkaisemassa tiedotteessaan.
Maski pitää olla puettuna jo sairaalan tai toimipisteen ovella. Ensisijaisesti jokaisella tulee olla käytettävissään oma maski.
Kaikkien saattajien ja vierailijoiden on käytettävä suu-nenäsuojusta koko vierailun ajan ja noudatettava henkilökunnan antamia ohjeita. Myös asiakkaana olevat käyttävät maskia koko ajan, mikäli terveys ja tilanne sallivat, henkilökuntalta saa ohjeita.
Kun maski otetaan pois sairaalan tai toimipisteen ulkopuolella, on huolehdittava se asianmukaisesti jäteastiaan, Kymsote muistuttaa.

Viikon kysymys

Kannatatko ulkomaalaisten oppilaiden ottamista Virolahden lukioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä