0

Uuden kauppakeskuksen avajaisia vietetään huomenna Vaalimaalla, Scandinavian Shopping Centerissä tilaa 18500 neliötä kaupallisille palveluille

Uusi Rajamarket, päivittäistavarakauppa Lidl, Alko ja lounasravintola Lunch Time avaavat huomenna torstaina ovensa Vaalimaan uudessa Scandinavian Shopping Centerissä.
Avajaispäivään mahtuu monenlaista ohjelmaa. Liikekeskuksen omistaja Sergei Ananiev kertoi aiemmin, että pieniä puheita ja mahdollisesti täytettyjä ämpäreitä olisi luvassa, mutta niiden lisäksi Virolahden Musiikkiyhdistyksen sekakuoro ja Haminan Teinisirkus ovat paikan päällä omilla ohjelmanumeroillaan.
Avajaispuheenvuoron liikekeskuksessa käyttävät entinen kunnanjohtaja Osmo Havuaho ja nykyinen kunnanjohtaja Veli-Matti Pulli.

Scandinavian Shopping Center on 18500 neliön jättihalli, jossa on runsaasti liiketilaa eri yrityksille. Aloitusvaiheessa neljä yritystä avaa ovensa, mutta jatkoa seuraa, kun koronatilanne ajastaan helpottaa.
Liikekeskuksen rakentaminen aloitettiin elokuussa viime vuonna ja se valmistui juuri sopivasti kuluvan vuoden joulumarkkinoita varten. Saksalainen Lidl tuo tullessaan kilpailua Kaakonkulman päivittäistavarakauppaan ja myös Rajamarket lisää elintarviketuotteidensa valikoimaa. Uudesta liikkeessä löytyy esimerkiksi lihaa, kalaa ja juustoja tarjoava palvelutiski.
Lounasravintola Lunch Time on Rajamarketin omistama ravintola, johon tulevat kuitenkin tutut paikalliset tekijät.

Liikekeskus avautuu torstaina kello 9. Musiikkiyhdistyksen sekakuoro esiintyy aamupäivällä tasatunnein ja Haminan Teinisirkus kello 11-14 tasatunnein. Avajaispuheet kello 8.45 alkaen.

Kommentteja aiheesta “Uuden kauppakeskuksen avajaisia vietetään huomenna Vaalimaalla, Scandinavian Shopping Centerissä tilaa 18500 neliötä kaupallisille palveluille

 • 1.11.2020 at 08:18
  Permalink

  Nyt menee Vaalimaalla loistavasti.
  Suomen parhaan Zsar Outletin selvitystila on ohi ja tilanne normaali . Uusi kauppakeskus avattu siinä lähellä ,vaikkakin ihan eri tuotteineen.
  Valikoimaa siis löytyy.
  Zsar on avoin ,liikkumisen suhteen kun kaikki liikkeet omissa tiloissaan ja ulkona ihanat käytävät liikkua.
  Hyvin upea ja erityisen kaunis ,kaikkine yksityiskohtineen.
  Voin vain suositella sinne menoa päiväksi ,viihtymään ,ruokailemaan ,kahvittelemaan,shoppailemaan .

Comments are closed.

Viikon kysymys

Uskotko Hurpun matkailuhankkeen toteutumiseen?

 • En (76%, 92 ääntä)
 • Kyllä (24%, 29 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 121

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä