0

Liikunnan riemua seikkailemalla luvassa Ylämaalla viikon kuluttua

Viikon päästä lauantaina Ylämaan koulun saliin luodaan puitteet taas lasten liikuntaseikkailulle. Saliin on silloin valmisteltu erilaisia liikuntapaikkoja, kuten tasapaino-, hyppely-, heittämis-, pujottelu- ja kiipeilymahdollisuuksia.
– Lapset voivat toimia silloin vapaasti ja omavalintaisesti näillä liikuntapaikoilla. Oma valvoja tulee jokaisella olla mukana, kertoo järjestäjänä toimivan Ylämaan Pyrkijöiden lasten ja nuorten toiminnasta vastaava Jenni Kinnunen.
Seikkailu on tarkoitettu noin 1–9-vuotiaille lapsille.
– Ketään ei kuitenkaan käännytetä iän vuoksi ovelta. Lapsen mukana oleva valvoja vastaa siitä, että lapsi “pärjää” seikkailussa, mikäli hän on kovin nuori.

Liikunnan riemua kokemaan ovat tervetulleita niin ylämaalaiset kuin Ylämaalla vierailevat lapset.
– Tarkoituksena on tarjota liikuntaleikin mahdollisuus lapsille, jotka eivät nuoren ikänsä tai muun syyn vuoksi ole mukana viikoittain kokoontuvissa liikkariryhmissä. Voi myös olla, että lapsi on mukana liikkarissakin, mutta on myös innokas omatoimiseen liikuntaleikkiin.
Seikkailuun tulijoiden tulee noudattaa Ylämaan Pyrkijöiden koronaohjeistusta, joka löytyy seuran nettisivuilta.
– Liikuntaseikkailu oli nyt lokakuussa ensi kertaa ja suosiota oli sen verran, että se kannattaa järjestää uudelleenkin. Jos kävijöitä riittää ja koronatilanne mahdollistaa, seikkailua järjestetään läpi talven noin kerran kuussa. Joitain vuosia sitten tätä toimintaa kokeiltiin, mutta silloin ei ollut kävijöitä, Kinnunen kertoo.

MINNA HYTTI

Liikuntaseikkailu lauantaina 14.11. kello 10-11.30 Ylämaan koulun liikuntasalissa (kulku koulun alaovesta). Ylämaan Pyrkijöiden jäsenille ilmainen, muita pieni maksu.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä