0

Kymenlaakson Sähköverkko nosti valmiuttaan torstain myrskyisän sään vuoksi

Kymenlaakson Sähköverkko kertoo nostaneensa valmiuttaan tämänpäiväisen myrkyisän sään takia.  Valmiutta on nostettu sekä sähkövikojen korjaukseen valmistautumisen että puhelinpalvelun osalta. Voimakkaita alueellisia puuskia ennustetaan erityisesti tänään iltapäivälle.
Vikapaikoista, esimerkiksi linjoille kaatuneista puista, yhtiö pyytää ilmoittamaan häiriöilmoitusnumeroon 05 778 0222.
Sähkönjakelun tilanneseuranta löytyy Kymenlaakson Sähköverkon verkkosivuilta: Katso sähkönjakelun tilanne

Yhtiöstä muistutetaan, ettei sähkölinjoille kaatuneisiin puihin tule itse koskea, eikä puita tule omatoimisesti ryhtyä poistamaan sähkölinjan päältä. Myöskään maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi. Johdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin tulee pitää 20 metrin varoalue.

Viikon kysymys

Uskotko Hurpun matkailuhankkeen toteutumiseen?

  • En (76%, 92 ääntä)
  • Kyllä (24%, 29 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 121

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä