0

Petri Laaksosella joulukonsertti Haminan Marian kirkossa

Petri Laaksosen 25-vuotistaiteilijajuhlavuosi jatkuu Joulu Pohjantähden alla -joulukonserteilla adventin aikaan Haminan Marian kirkossa.
Vuonna 1994 ensilevynsä Täällä Pohjantähden alla julkaisseen artistin ohjelmistoon ovat aina kuuluneet myös joululaulut sekä niiden myötä hänen suositut joulukonserttinsa.
Jo lapsena Petristä vaikuttavinta joulussa oli kaunis joulumusiikki. Ammattimaiseksi säveltäjäksi ja laulajaksi ryhdyttyään hän alkoi itsekin säveltää joululauluja.

Laaksosen ensimmäinen joululevy Lumivalkeaa (kultalevy) julkaistiin vuonna 1997. Levyn nimikkolaulun lisäksi monet muutkin Laaksosen jouluiset sävelmät ovat jääneet elämään niin, että eri artistit ja kuorot ovat ottaneet hänen laulujaan ohjelmistoonsa.
Laaksosen toinen joululevy Talven syliin (2004) sai aikoinaan myös erinomaisen vastaanoton. Levyn single Talven syliin nousten nousi Radio Suomen listaykköseksi. Kysymyksessä oli duetto Virve Rostin kanssa.

Joulu Pohjantähden alla -konsertti pidetään Marian kirkossa Haminassa tiistaina 8. jouolukuuta kello 19. Konsertin yleisömäärää on rajattu niin, että turvaetäisyyksistä huolehtiminen on mahdollista. Viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia seurataan tarkasti.

Viikon kysymys

Riittävätkö Tommi Takasen paukut Tokioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä