0

Koko kylän joulukonsertti kuullaan Miehikkälän kirkossa ensi viikon perjantaina

Jo perinteeksi muodostuneesta Koko kylän joulukonsertista saadaan jälleen nauttia Miehikkälän kirkossa. Paikkakunnan musiikilliset kyvyt ovat valmistaneet ohjelman, jossa kuullaan niin perinteistä kuin uudempaakin joulumusiikkia.
Konsertissa esiintyvät Miehikkälän kirkkokuoro, Laulu-Ukot, Mamas and Daughters, Jukka ja Mina Hallikainen nuorten kvintetin säestyksellä, Salla Koskimies ja Niina Kokkala, Lauri Takanen, Kari Laine, Terhi Kurko, Katriina ja Manu Törönen sekä kanttori Niina Venäläinen.
Kappalainen Matti Astola lausuu tervehdyksen ja Tuula Joenpolvi juontaa.
Tilaisuus on maksuton, mutta tilanteesta johtuen sinne tarvitaan lippu, jonka voi hakea Ratevasta. Lippuun kirjoitetaan oma nimi ja puhelinnumero. Konserttiin tultaessa lippu pudotetaan kirkon eteisessä niille varattuun laatikkoon. Kasvomaskin käyttämistä suositellaan lämpimästi.
Koko kylän joulukonsertti kuullaan Miehikkälän kirkossa 4.12. kello 18.

Viikon kysymys

Riittävätkö Tommi Takasen paukut Tokioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä