0

Työttömyys kasvoi lokakuussa – Miehikkälässä prosentuaalinen kasvu jyrkkää viime vuoteen verrattuna

Miehikkälän työttömyysluvut rumenivat selvästi lokakuun aikana, ilmenee tiistaina julkaistusta Kaakkois-Suomen työllisyyskatsauksesta.
Miehikkälässä oli lokakuun lopussa 94 työtöntä työnhakijaa, kun vuosi sitten vastaava luku oli 61. Syyskuun lopun tilanteeseen verrattuna työttömien määrä kasvoi seitsemällä. Miehikkälän työttömyysaste oli lokakuun lopussa 12,4 prosenttia.
Virolahdella kehitys oli tasaisempaa. Lokakuun lopussa työttömien työnhakijoiden määrä oli 171 eli yhden enemmän kuin syyskuussa. Virolahden työttömyysaste oli 12,7 prosenttia.

Koko Kaakkois-Suomen TE-keskuksen alueella työttömyysaste oli lokakuun lopussa 12,6 prosenttia. Korkeinta työttömyys oli Imatralla (17,6) ja matalinta Lemillä (8,8). Työttömien työnhakijoiden määrä nousi vuoden takaiseen verrattuna kaikissa kaakkoissuomalaisissa seutukunnissa ja kunnissa. Etelä-Karjalassa työttömien määrä kasvoi määrällisesti ja suhteellisesti enemmän kuin Kymenlaaksossa.
Kunnista eniten työttömyys paheni Lappeenrannassa ja Kouvolassa. Prosentuaalisesti suurin kasvu tapahtui Taipalsaarella (+55) ja Miehikkälässä (+54).

Viikon kysymys

Riittävätkö Tommi Takasen paukut Tokioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä