0

Virojoen koulussa korona-altistus – oppilaita ja henkilökuntaa heti karanteeniin

Virojoen alakoulussa on todettu Kymsoten toimesta korona-altistus, jossa koronavirukseen sairastunut henkilö on altistanut muita tartunnalle. Altistus koskee 16:ta toisen luokan oppilasta sekä muutamaa henkilöstöön kuuluvaa, kertoo Kaakon kaksikon johtoryhmä illalla lähettämässään tiedotteessa.
Alakoulun 2. luokan oppilaat sekä altistunut henkilökunta jäävät välittömästi kotiin karanteeninomaisiin olosuhteisiin. Koulu jatkuu normaalisti kyseisellä luokalla itsenäisyyspäivän jälkeen maanantaina 7. joulukuuta.
Kymsote ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä jokaiseen altistuneeseen. Altistuneille oppilaille järjestetään etäopetus. Muu opetustoiminta voi Kymsoten arvion mukaan jatkua koulussa toistaiseksi lähiopetuksena. 

 

 

Viikon kysymys

Riittävätkö Tommi Takasen paukut Tokioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä