0

Kymenlaakson keskussairaalassa ja Pohjois-Kymen sairaalassa on henkilökuntaa altistunut koronavirukselle

Pohjois-Kymen sairaalassa ja Kymenlaakson keskussairaalassa on työntekijällä todettu koronavirustartunta torstaina. Molemmissa sairaaloissa muutakin henkilökuntaa on altistunut virukselle. Altistuksilla on vaikutuksia sairaaloiden toimintaan.

POKSissa 17 työntekijää on altistunut virukselle ja KOKSissa altistuneita on 13. Potilaita ei ole altistunut tartunnalle.
Molemmat tartunnat liittyvät samaan tartuntaketjuun ja tartunnat on saatu vapaa-ajalta. Altistumisten myötä osastopaikkoja on jouduttu supistamaan POKSissa. KOKSissa yhden osaston potilaat on siirretty toiselle osastolle. Lisäksi perjantaille suunnitellut tekonivelleikkaukset on peruttu osastopaikkojen vähentymisen myötä. Kymsotesta ollaan suoraan yhteydessä potilaisiin, jonka hoitoon tai toimenpiteisiin tilanteella on vaikutusta.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä