0

Virolahdella jaossa kunnan nimellä varustettuja maskeja

Virolahden kunta jakaa joulutervehdykseksi elintarvikekaupoissa kangasmaskeja. Kunnan nimellä varustettu maski muistuttaa turvallisuudesta ja kehottaa suojaamaan itsensä koronavirukselta. Samalla kunta toivottaa asukkaille hyvää joulua.
– Maskeja jaetaan kaupoissa Vaalimaalla, Klamilassa ja Virolahdella. Maskeja jakavat kaupan työntekijät normaalin asioinnin yhteydessä, eikä paikalla ole kunnan väkeä. Näin vältetään ylimääräisiä kontakteja, kertoo kunnanjohtaja Veli-Matti Pulli.
Hän ei ole kuullut, että muut kunnat olisivat lanseeranneet vastaavaa tuotetta. Maskissa oleva Virolahti -teksti mainostaa kuntaa vastuullisena. Valtuutetuille jaettiin maski jo ennakkoon maanantain valtuuston kokouksen yhteydessä.
Maskeja jaetaan torstai-iltana ja perjantaina kolmessa alueen kaupassa, Vaalimaan Scandinavian Shopping Centerissä, S-marketissa Virojoella ja Klamilan Salessa.
Juttua muokattu 14.12. klo 11. Korjattu Vaalimaan Rajahovi Scandinavian Shopping Centeriksi.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä