0

Alle 15-vuotiaiden sisäliikunta mahdollista maanantaista alkaen – koronarajoitukset jatkuvat ainakin tammikuun loppuun

Alle 15-vuotiaiden sisäliikuntaryhmien tai muiden harrastusryhmien kokoontumiset sallitaan ensi maanantaista alkaen Kaakon kaksikossa. Ehtona kokoontumisille on kuitenkin se, että ryhmässä on enintään 10 henkilöä. Myös turvaväleistä ja hygieniasta on pystyttävä huolehtimaan.
Muilta osin Kaakon kaksikon johtoryhmä ei tehnyt muutoksia Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen THL:n ja Etelä-Suomen aluehallintoviraston antamiin ohjeisiin.
Koronarajoitukset jatkuvat tällä erää ainakin tammikuun loppuun. Rajoitusten mukaan kaikki yli 10 henkilön yleisötilaisuudet ja kokoukset kielletään. Enintään 10 henkilön tilaisuuksia voidaan järjestää sisätiloissa edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa.
Aikuisten ja yli 15-vuotiaiden ryhmäharrastustoimintaa ei suositella järjestettäväksi lainkaan rajoitusten aikana. Etäryhmiä voidaan järjestää mahdollisuuksien mukaan.
Myös nuorisotalot Kiwi, Pleissi ja Klamilan nuortentalo pidetään suljettuina. Nuorisopalvelua tarjotaan verkossa.
Kulttuuritilat ja kirjastot eivät ole myöskään käytettävissä tapahtumille. Kirjastojen oleskelutilat, kuten lehtilukusalit pidetään kiinni ja kirjaston lainaustoiminnassa yhden käyntikerran pituudeksi rajataan 15 minuuttia. Kirjastoauto ei liikennöi.
Museoiden kävijämäärät on rajattu 10 henkilöön. Virolahden lukio jatkaa etäopetuksessa ja lukiolaisille järjestetään noudettava kouluruoka.
Kuntien henkilöstö toimii mahdollisuuksien mukaan etätyössä ja asiakkaita palvellaan pääsääntöisesti puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Riittävätkö Tommi Takasen paukut Tokioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä