0

Luonnonsuojeluliiton Kymenlaakson piirin vuosijulkaisu jälleen saatavilla – lehti keskittyy ilmastonmuutoksen vaikutuksiin maakunnan luonnossa

Suomen luonnonsuojeluliiton Kymenlaakson piiri ry:n vuosijulkaisu, Kymenlaakson Luonto, ilmestyi vuodenvaihteessa. Lehden artikkelit käsittelevät ilmastonmuutoksen vaikutusta maakunnan luontoon.
Lehdessä kuvataan Kymenlaakson ilmastohistoriaa ja ilmastonmuutoksen vaikutusta luontoon viimeisen 12 000 vuoden ja erityisesti viimeisen 60 vuoden ajanjaksolla.
Alansa asiantuntijat tuovat kasvi-, nisäkäs-, lintu-, kala- ja perhostilanteessa tapahtuneiden muutosten kautta esille, kuinka ilmasto vaikuttaa eri eliöryhmissä lajien levinneisyyteen. Lehdessä arvioidaan myös ilmaston lämpenemisen vaikutusta lajien elinympäristöjen tilaan tulevaisuudessa.
Lisäksi havainnollistetaan, mikä vaikutus ilmastonmuutoksella on Kymenlaakson vesistöihin, vesieliöihin ja veden laatuun.
Lehteä on painettu 1200 kappaletta. Niistä 900 kappaletta on postitettu Suomen luonnonsuojeluliiton Kymenlaakson piirin paikallisyhdistysten jäsenille. Julkaisua on myynnissä yhdistyksen toimistolla sekä tapahtumissa, kun koronatilanne sallii tapahtumien järjestämisen. Lehteä voi myös tilata toimistolta postitse.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä