0

Jätepiste palaa evakosta entiselle paikalleen Virojoella

Remontin vuoksi väliaikaiselle paikalle Virojoentien ja Rantatien risteyksessä olevalle hiekkakentälle siirretty Rinki-ekopiste Virojoella siirtyy huomenna tiistaina ABC-Virojoen kylmäaseman yhteyteen, eli palaa tutulle tontille.
Virojoen Rinki-ekopisteellä kerätään kartonki-, lasi- ja muovipakkauksia sekä metallia ja paperia. Pisteelle palautetaan siirron yhteydessä myös puristin kartonkipakkauksille.
Kotitaloudet voivat tuoda ekopisteeseen Ringin valtakunnallisten ohjeiden mukaan lajiteltua pakkausjätettä.
Vaaralliset aineet tai niiden jäämiä sisältävät pakkaukset, kuten öljykanisterit eivät kuulu pakkausjätteen keräykseen. Samoin sinne eivät kuulu esimerkiksi huonekalut, jotka on vietävä kunnan ohjeistamaan paikkaan.

Kommentteja aiheesta “Jätepiste palaa evakosta entiselle paikalleen Virojoella

  • 19.1.2021 at 11:13
    Permalink

    Itse olen löytänyt ekopisteistä sisältä tai astioiden ulkopuolelta monenlaista ehjää hyötytavaraa.Lähivuosien aikana on saalistettuna sankoja,taiteltavia pyykinkuivaustelineitä,henkaripussi(tänä aamuna),pulkka,vaatteita,cd-levyjä(Polska),lyhtyjä,työkaluja,vanhoja esineitä ym.Yllä oleva kuva ei tietenkään edusta oikeaa jätehuoltoa,mutta olishan tuossakin mukaan otettavaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Uskotko Hurpun matkailuhankkeen toteutumiseen?

  • En (76%, 92 ääntä)
  • Kyllä (24%, 29 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 121

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä