0

Miehikkälän väkiluku näyttää kahdeksan plussaa Tilastokeskuksen ennakkotilastojen valossa, Virolahdella selvä miinusvuosi

Miehikkälässä oli vuoden lopussa Tilastokeskuksen ennakkoväkilukutilaston mukaan 1865 asukasta. Se oli 8 enemmän kuin viime keväänä varmistuneen lopullisen väkilukutilaston mukaan.
– Ennakkotilasto näyttää siltä, että Miehikkälän väestömuutostrendi on ollut positiivinen. Se on äärimmäisen ilahduttavaa, kunnanjohtaja Arto Ylönen iloitsee.
Lopullinen väkilukutilasto valmistuu vasta maaliskuun lopulla. Yleensä tilastoissa on tapahtunut muutaman henkilön verran muutoksia ennakkotilaston ja lopullisen tilaston välillä.
Virolahdella oli ennakkotilaston mukaan vuodenvaihteessa 3 090 asukasta. Se oli 19 vähemmän kuin viime vuoden lopussa, joten trendi ei ole ollut samalla tavalla plusmerkkinen kuin naapurikunnassa (arkistokuva / Noora palola).

Juttua korjattu lukujen osalta 21.1. klo 14.05.

Kommentteja aiheesta “Miehikkälän väkiluku näyttää kahdeksan plussaa Tilastokeskuksen ennakkotilastojen valossa, Virolahdella selvä miinusvuosi

  • 26.1.2021 at 09:45
    Permalink

    Virojoelle voisi muuttaa jos eroatte kymsotesta ja liitytte Lappeenrannan terveysyksikköön, nimeä en muista.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Uskotko Hurpun matkailuhankkeen toteutumiseen?

  • En (76%, 92 ääntä)
  • Kyllä (24%, 29 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 121

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä