0

Vaalimaan rajanylityspaikan aukioloa rajoitetaan henkilöliikenteen osalta

Kaakkois-Suomen rajavartiosto valmistelee parhaillaan Vaalimaan ja Nuijamaan rajanylityspaikkonen aukioloaikojen rajoittamista valtioneuvoston torstaina antaman päätöksen mukaisesti. Kysymyksessä on terveysturvallisuuden varmistaminen. Rajavartiolaitos kuulee ennen päätöksentekoa alueellisia ja paikallisia terveysviranomaisia sekä tarvittaessa muita viranomaisia. Myös Venäjän rajaviranomaisten kanssa asiaa tullaan käsittelemään.
Uudet rajoitukset koskevat henkilöliikennettä, mutta eivät tavaraliikennettä ja henkilöitä, joilla on välttämätön ja kiireellinen tarve rajan ylittämiseen aukioloaikojen ulkopuolella. Uusien aukioloaikojen on määrä astua voimaan ensi viikon perjantaina.
Kaakkois-Suomen rajavartiosto tiedottaa rajanylityspaikkojen aukiolosta tarkemmin tehtyjen päätösten jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Uskotko Hurpun matkailuhankkeen toteutumiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä