Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide: Se kotimainen ja paikallinen

”Keskusta on se kotimainen ja paikallinen. Puolueista ainoa laatuaan. Me emme ole tuontitavaraa. Me ammennamme voimamme suomalaisista kodeista ja uskomme

”Keskusta on se kotimainen ja paikallinen. Puolueista ainoa laatuaan. Me emme ole tuontitavaraa. Me ammennamme voimamme suomalaisista kodeista ja uskomme maahan”. Näin sanoi Annika Saarikko Keskustan kuntavaalistartin aluksi 6.2.2021.

Tavoitteemme on selvä myös Virolahdella: Jokaisella on oikeus rakentaa omannäköistään hyvää elämää. Jokainen ansaitsee mahdollisuuden ja kannustamme toimeliaisuuteen, yritteliäisyyteen ja vastuunottamiseen.

Kuntalainen valitsee, kehen luottaa. Kuntavaaleissa annettu ääni ei ole koston tai kumouksen väline. Ääni vaikuttaa sen antajan omaan ja lähimpien ihmisten elämään. ”Ääni kannattaa antaa sellaiselle, jolle olisi valmis antamaan kotinsa avaimet”, toteaa Annika Saarikko.

Elämme rauhanajan pahinta, pitkittyvää kriisiä. Kuntavaalit ovat siksi erittäin tärkeät vaalit myös Virolahdella.

Kuntamme sijaitsee Venäjän rajalla, tämä kansainvälisyys ja maailman turvallisuus koskee myös meitä. Huolehdimme yhteistyöstä rajaviranomaisten kanssa ja näin takaamme sen kotimaisen asuinpaikan.

Perheiden valinnanvapaus on meille tärkeää. Keskusta on lasten, nuorten ja perheiden sekä vanhusten puolue.

Tasa-arvoisuus eri kylien ja kuntakeskuksien välillä on iso, esimerkiksi valokuituyhteydet, tiestö- ja palveluiden saatavuus on turvattava jatkossakin lähipalveluna.

Kunnan rahoituksen ja velvoitteiden epäsuhta on meillä Virolahdella iso. Tähän asiaan Keskusta tekee töitä nyt ja jatkossakin.

Keskustan Virolahden

kunnallisjärjestö