Kaakkois-Suomi saa uuden poliisipäällikön Itä-Uudeltamaalta – Poliisihallitus nimitti tehtävään Aki Karvosen

Poliisihallitus on nimittänyt hallintotieteiden maisteri Ari Karvosen Kaakkois-Suomen poliisipäälliköksi huhtikuun alusta alkaen. Virka täytetään enintään viiden vuoden määräajaksi ajalle 1.4.2021

KK

Poliisihallitus on nimittänyt hallintotieteiden maisteri Ari Karvosen Kaakkois-Suomen poliisipäälliköksi huhtikuun alusta alkaen. Virka täytetään enintään viiden vuoden määräajaksi ajalle 1.4.2021 – 28.2.2026. Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen poliisipäällikön virkaa haki kahdeksan henkilöä.

Karvonen on toiminut Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisitoimintalinjan apulaispoliisipäällikkönä kesäkuusta 2016 lukien. Tätä ennen hän on toiminut muun muassa Keskusrikospoliisin järjestäytyneen rikollisuuden torjuntalinjan päällikkönä ja valtakunnallisen PTR-rikostiedustelu- ja analyysikeskuksen päällikkönä sekä Länsi-Uudenmaan poliisin huume- ja rikostiedusteluyksikön päällikkönä.

Poliisipäällikön tehtävänä on poliisilaitoksen johtaminen poliisihallinnon vahvistettujen tavoitteiden mukaisesti, taloudellisten voimavarojen hallinta ja henkilöstöjohtaminen. Hän vahvistaa poliisilaitoksen toimintalinjat ja toiminnan painopisteet sekä vastaa poliisilaitoksen valmiudesta ja varautumisesta. Hän huolehtii myös poliisilaitoksen sidosryhmätyöstä ja yhteistyöstä sekä vaikuttavasta viestinnästä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka