Neljälle ansiomitali veteraanityöstä Virolahdella – veteraanityö jatkuu perinneyhdistyksen puitteissa

Suomen Sotaveteraaniliitto ry palkitsi neljä Virolahden Sotaveteraanikerhon kannatusjäsentä kiitoksena ja tunnustuksena merkittävästä työstä sotaveteraanien hyväksi. Veteraanitunnuksen omaavien veteraanien keski-ikä on

Kymenlaakson Sotaveteraanipiirin puheenjohtaja Arto Mikkonen (vasemmalla), Hannu Koski, Matti Leikkonen, Timo Alo ja Matti Värri.

KK

Suomen Sotaveteraaniliitto ry palkitsi neljä Virolahden Sotaveteraanikerhon kannatusjäsentä kiitoksena ja tunnustuksena merkittävästä työstä sotaveteraanien hyväksi.

Veteraanitunnuksen omaavien veteraanien keski-ikä on reilusti yli yhdeksänkymmentä vuotta, joten hallinto ja käytännön veteraanityö on ollut jo useita vuosia kannatusjäsenten vastuulla.

Sotaveteraanien Kultaisen Ansioristin saivat Hannu Koski ja Matti Leikkonen.

Sotaveteraanien Ansioristin saivat Timo Alo ja Matti Värri.

Ansioristit luovutti Kymenlaakson Sotaveteraanipiirin puheenjohtaja Arto Mikkonen.

Nykyisen muotoinen veteraanityö päättyy muutaman vuoden kuluttua ja siirrytään perinneaikaan.

Parhaillaan on työn alla Etelä-Kymenlaakson perinneyhdistyksen perustaminen. Perinneyhdistykset liittyvät valtakunnalliseen Tammenlehvän perinneliittoon.

Virolahdelle perustetaan Etelä-Kymenlaakson perinneyhdistyksen alaosasto, joka tulee huolehtimaan perinnetyön ohella edelleen sotaveteraanien sekä heidän puolisoidensa ja leskiensä henkisestä, fyysisestä ja taloudellisesta hyvinvoinnista.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka