Yrittäjien hallitukseen uusia kasvoja – Piia Mäkelä jatkaa johdossa

Virolahden-Miehikkälän syyskokouksessa valittiin hallitukseen uusi kokoonpano. Pitkien hallitusurien myötä ansiokkaasti tehtäviään hoitaneiden jäsenien tilalle saatiin uusia kasvoja. Hallituksesta väistyivät Petri

Piia Mäkelä jatkaa yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajana.

KK

Virolahden-Miehikkälän syyskokouksessa valittiin hallitukseen uusi kokoonpano.

Pitkien hallitusurien myötä ansiokkaasti tehtäviään hoitaneiden jäsenien tilalle saatiin uusia kasvoja.

Hallituksesta väistyivät Petri Oikarinen, Reijo Tulkki ja Jan Kivioja, joiden tilalle uusina jäseninä valittiin Minna Karhu, Mika Krouvi ja Tomi Kaitainen.

Vanhoina jäseninä jatkavat Piia Mäkelä, Jari Harju, Marko Korpela, Elina Makkonen ja Veli Tilli.

Uuden hallituksen ensimmäisessä kokouksessa helmikuussa päätettiin Piia Mäkelän jatkavan puheenjohtajana. Varapuheenjohtajiksi valittiin Jari Harju ja Marko Korpela.

Yrittäjillä on takanaan hiljainen vuosi, etenkin tapahtumien ja tapaamisten osalta.

Sääntömääräiset kokoukset onnistuttiin pitämään lähikokouksina, mutta ymmärrettävästi osallistujamäärät jäivät näissä harmillisenkin pieniksi.

Hallituksen on luonnollisesti pitänyt kokoontua useammin, mutta moni kokous on hoidettu sähköpostitse tai niin sanotusti hybridisti, jolloin osa on ollut paikan päällä ja osa etänä mukana.

Virkistystoiminnan puolesta haasteet tulevat jatkumaan. Puheenjohtaja Piia Mäkelän mukaan mitään ei uskalla suunnitella järjestettävän, ennen kuin vallitseva tilanne selkiytyy.

Paikallisten yrittäjien tukena yhdistys kuitenkin toimii edelleen muin mahdollisin tavoin.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka