Riitta Lyra palaa apulaisrehtoriksi

Sivistyslautakunta hyväksyi Miehikkälän yläkoulun apulaisrehtorin paikalta sivuun siirretyn Riitta Lyran oikaisuvaatimuksen ja näin ollen Lyra palaa entisiin tehtäviinsä. Tiistai-iltana kokoontunut

Sivistyslautakunta hyväksyi Miehikkälän yläkoulun apulaisrehtorin paikalta sivuun siirretyn Riitta Lyran oikaisuvaatimuksen ja näin ollen Lyra palaa entisiin tehtäviinsä.

Tiistai-iltana kokoontunut lautakunta joutui kuitenkin äänestämään asiasta ja siitä tuli eräänlainen Virolahti vastaan Miehikkälä ottelu. Miehikkäläläiset lautakunnan jäsenet Eetu Kirppu, Kati Taina, Riitta Tenkanen-Salmela ja Juho Ylä-Kotola äänestivät oikaisuvaatimuksen hyväksymisen puolesta. Kun he saivat vielä tuekseen virolahtelaisen Jaakko Palmin, äänestystulos oli 5-3 hyväksymisen puolesta.

Virolahtelaiset Anton Yrjönen, Aira Paavola ja Virpi Rökman-Pakkanen äänestivät siis oikaisuvaatimuksen hylkäämisen puolesta.

Lautakunnan puheenjohtaja Anton Yrjönen totesi, että asiasta käytiin pitkä ja monipuolinen keskustelu, mutta päätöksen jälkeen kiistan osapuolia, sivistystoimenjohtaja-rehtori Auli Hyttistä tai Riitta Lyraa ei evästetty erikseen työrauhan palauttamiseksi.

– Oma toiveeni on tietenkin ilman muuta, että tässä edetään rakentavasti ja tämä asia saadaan nyt lopullisesti pois päiväjärjestykseen, Yrjönen korosti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka