Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaakonkulman verkkopalvelu uudistui – tavoitteena parantaa tilaajien palvelua verkossa

Kaakonkulman verkkopalvelu on uudistunut. Uudistuksen tavoitteena on parantaa tilaajien palvelua verkossa.

Yhä useampi lehden tilaaja lukee lehtensä puhelimesta ja tietokoneelta. Samaan aikaan verkon mahdollisuudet ja tekniikat kehittyvät.

Verkkopalvelun ulkoasua on selkiytetty, ja se on suunniteltu erityisesti älypuhelinten pieniä näyttöjä ajatellen.

Lähes 70 prosenttia lehden lukijoista käyttää sisältöjä älypuhelimella. Uusi verkkopalvelu toimii myös nopeammin kuin edeltäjänsä.

Jatkossa käytössä on kaksi eri sovellusta: uusi uutissovellus, jonka pikakuvakkeen voi ladata laitteelle osoitteesta kaakonkulma.fi/asenna.

Uutissovelluksesta voi seurata lehden verkkouutistarjontaa.

Kaakonkulman entinen sovellus muuttui päivän lehti -sovellukseksi, josta pääsee lukemaan näköislehden sekä näköislehden arkistoa.

Päivän lehti -sovellus löytyy Applen App Storesta ja Googlen sovelluskaupasta. Molempiin sovelluksiin sekä verkkopalveluun kirjaudutaan entisellä mediatunnuksella ja salasanalla.

Sovellusuudistuksella pyritään tarjoamaan paras mahdollinen tapa lukea sekä verkkojuttuja että näköislehteä.

Sitä, mikä Kaakonkulman verkkopalvelussa on ilmainen juttu ja mikä tilaajalle, ei eritellä erillisin kuvakkein. Kun lukija on kirjautunut tilaajana mediatunnuksellaan palveluun, hän voi siirtyä eteenpäin rajattomasti, ja käytössä ovat kaikki lehden sisällöt.

Osa Kaakonkulman sisällöistä on edelleen vapaasti luettavissa, mutta valtaosa on vain tilaajille. Kaikki verkkopalveluiden sisällöt sisältyvät myös paperilehden tilaukseen.

Jos tilaajalla on voimassa oleva paperilehden tilaus, muttei vielä mediatunnusta, sen pääsee luomaan osoitteessa kaakonkulma.fi/aktivoi.

Uudessa verkkopalvelussa myös juttujen kommentointi on ainoastaan lehden tilaajien käytössä. Samalla kommentointijärjestelmä uudistuu.

Lukija voi luoda tilaajatunnuksillaan nimimerkin järjestelmässä. Kommentit ennakkomoderoidaan kuten ennenkin, ja moderoinnista vastaa STT.