THL: Kotkassa ja Haminassa on kummassakin todettu neljä uutta koronatartuntaa ja Kouvolassa seitsemän – Kymsoten alueella on sairaalahoidossa yhdeksän koronapotilasta

Suomessa on tänään todettu 426 uutta koronavirustartuntaa.

Kymsoten alueella on todettu 19 uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Risto Aalto

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu 19 uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastot kertovat, että Kotkassa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa, samoin Haminassa. Kouvolassa uusia tartuntoja on seitsemän. Pyhtäällä, Miehikkälässä ja Virolahdella ei ole todettu uusia tartuntoja, päinvastoin Virolahdella tähän mennessä todettujen tartuntojen määrästä on lähtenyt pois yksi tartunta.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 427 koronatartuntaa, Haminassa 166, Pyhtäällä 30, Virolahdella 23 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 642.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 305 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on yhdeksän koronapotilasta.

Suomessa on todettu 426 uutta tartuntaa

Suomessa on tänään todettu 426 uutta koronavirustartuntaa.

Kahden viikon tartuntamäärät jatkavat laskusuunnassa. Kahden viime viikon aikana on todettu vajaat 7 000 tartuntaa, mikä on yli 2 500 vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronatartuntoja on Suomessa todettu nyt hieman yli 80 800.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka