Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Interfin oy:n rahoitus ei vielä kokonaan selvillä, Virolahti on valmis osuuteensa, mutta Miehikkälä selvittelee asiaa

Virolahden kunnanhallitus on valmis rahoittamaan seudullisen kehitysyhtiö Interfin Oy:n toimintaa tänä vuonna 3 000 euron panoksella. Miehikkälän kunnanhallitus sen sijaan jätti asian vielä pöydälle lisäselvityksiä varten maanantaina. Miehikkälän rahoitusosuus olisi 2 000 euroa.

Interfin Oy seudullinen kehitysyhtiö, joka toteuttaa kehityshankkeita alueen pk-yritystoiminnan edistämiseksi. Omistajakuntia ovat Virolahden ja Miehikkälän lisäksi Hamina, joiden yhteenlaskettu omistus on 45 prosenttia Interfin Oy:stä. Yhtiön muut omistajat ovat Comde Oy, Acceleteam Oy ja Rakennuskanta RK Oy, jotka omistavat yhtiöstä loput 55 prosenttia.

Interfin Oy:n toiminta on viime vuosina keskittynyt EU-rahoitteisten hankkeiden toteuttamiseen. Yhtiö toimii hankerahoituksen hakijana ja hankkeiden toteuttajana. Viimeisimmät hankkeet ovat olleet Nuoret Seprat- hanke, jossa Interfin Oy:n lisäksi mukanaovat Etelä-Suomen Kalatalousryhmä ESKO, Virumaa Koostöökogu ja Virumaa Rannakalurite Uhing -kalatalousryhmä, sekä Vaalimaan verkostot -hanke.