THL: Kotkassa viisi uutta koronatartuntaa, Pyhtäällä kolme, Haminassa yksi ja Kouvolassa kaksi – Kymsoten alueella on sairaalahoidossa seitsemän koronapotilasta

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 377 koronavirustartuntaa.

Kymsote kertoo, että sen alueella on todettu 14 uutta koronatartuntaa. Kuvituskuva. Taru Hokkanen

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu 14 uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu viisi uutta koronatartuntaa, Haminassa yksi, Pyhtäällä kolme ja Kouvolassa kaksi. Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu 462 koronavirustartuntaa, Haminassa 176, Pyhtäällä 39, Virolahdella 23 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 657.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 377 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on seitsemän koronaviruspotilasta.

Suomessa 289 uutta tartuntaa

THL:n tänään raportoimien tarkkojen koronalukujen mukaan Suomessa on raportoitu tänään 289 uutta tartuntaa. Testipäiville jaettujen tartuntojen mukaan viimeisen kahden viikon aikana on todettu liki 3 200 tartuntaa vähemmän kuin edellisen kahden viikon aikana.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka