THL: Kotkassa viisi uutta koronatartuntaa, Haminassa kolme ja Kouvolassa kaksi – Sairaalahoidossa on kahdeksan koronapotilasta

Suomessa uusia koronatartuntoja on todettu 380.

Kymsoten alueella on todettu neljä uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Kimmo Seppälä

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu viisi uutta koronavirustartuntaa, Haminassa kolme ja Kouvolassa kaksi. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 467 koronavirustartuntaa, Haminassa 179, Pyhtäällä 39, Virolahdella 23 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 659.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 1 381 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kahdeksan koronaviruspotilasta.

Suomessa 380 uutta tartuntaa

Suomessa on tänään kirjattu 380 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Eilen vastaava luku oli 289.

Yhteensä tartuntoja on epidemian aikana todettu nyt 83 633. Eilen kuolemantapauksia oli tiedossa koko epidemian ajalta yhteensä 885.

Kymstoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka