Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Virolahti järjestelee Hurpun alueen virkistyspaikkoja uuteen uskoon – Selkärannan uimaranta saa pukukopit ja laavun

.

Virolahti muokkaa virkistysalueittensa palveluja Hurpussa. Leerviikissä sijaitsevan Selkärannan alueen uimaranta saa laavun ja pukukopit. Kuntatekniikan lautakunta päätti keskiviikkona, että alueelle hankitaan 12–17 neliön suuruinen kotatyyppinen valmislaavu, jossa on myös tulisija. Samaten alueelle sijoitetaan kaksi puurakenteista pukukoppia. Hankintoihin on kunta varannut kaikkiaan 10 000 euroa.

Tillintien varrella ollut lintumatkailua palveleva nuotiopaikka ja autojen pysäköintialue sen sijaan poistetaan käytöstä. Nuotiopaikan on korvannut Vilkkilän lintutornilla oleva vastaava nuotiopaikka. Keisarinpuiston alueella puolestaan on uusi paikoitusalue ja puucee.

Lisäksi Vilkkilänturan uusi lintutorni on saanut hankerahoituksen ja se rakennetaan ensi syksyn aikana. Tillintien palvelujen käyttö on lautakunnan mukaan siinä määrin vähentynyt tai vähentymässä, että alueen palvelut voidaan lakkauttaa.