THL: Kotkassa on todettu yksi uusi koronatartunta, Kouvolassa kaksi – Sairaalahoidossa on seitsemän koronapotilasta

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 395 koronavirustartuntaa.

Kymsote kertoo, että sen alueella on todettu kaksi uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Mostphotos

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään kaksi uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu yksi uusi tartunta ja Kouvolassa kaksi. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 470 tartuntaa, Haminassa 179, Pyhtäällä 44, Virolahdella 23 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 663.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 395 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on seitsemän koronapotilasta.

Viime vuoden maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 69 927 näytettä. Viimeisen viikon aikana näytteitä on tutkittu 2 436​​​​.​

Suomessa 156 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 156 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Tartuntoja on raportoitu kahden viikon aikana 4 728, kun edeltävien kahden viikon aikana niitä raportoitiin noin 7 613.

Tartuntojen määrä on siis laskenut 2 885 tapauksella. Kaikkiaan koronavirustartuntoja on Suomessa todettu 84 287.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka