Kymsote: Alueellamme ei ole todettu tänään yhtään uutta koronavirustartuntaa – Sairaalahoidossa on viisi koronapotilasta

Suomessa on todettu 214 uutta koronavirustartuntaa.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella ei ole todettu yhtään uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Outi Paappanen

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella ei ole tänään todetty yhtään uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Haminassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta. Kotkassa, Pyhtäällä, Virolahdella, Miehikkälässä ja Kouvolassa ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 470 koronavirustartuntaa, Haminassa 180, Pyhtäällä 44, Virolahdella 23 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 663.

Kymsoten alueella on tähän mennessä todettu yhteensä 1 395 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on viisi koronaviruspotilasta.

Suomessa 214 uutta tartuntaa

Suomessa on todettu 214 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Tartuntoja on raportoitu kahden viikon aikana 4 600, kun edeltävien kahden viikon aikana niitä raportoitiin 7 527. Uusien tapausten määrä on vähentynyt 2 927:llä.

Kaikkiaan tartuntoja on todettu Suomessa tähän mennessä 84 501.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka