THL: Kotkassa neljä uutta koronatartuntaa, Haminassa kaksi, Pyhtäällä yksi ja Kouvolassa yksi – Sairaalahoidossa on kolme koronapotilasta

Koronavirustartuntoja on vahvistettu Suomessa tähän mennessä 84 797.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään seitsemän uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Ilona Noponen

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään seitsemän uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu neljä uutta koronatartuntaa, Haminassa kaksi ja Pyhtäällä yksi. Kouvolassa uusia tartuntoja on yksi. Virolahdalla ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 474 koronavirustartuntaa, Haminassa 182, Pyhtäällä 45, Virolahdella 23, Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 664.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 402 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kolme koronaviruspotilasta.

Suomessa 296 uutta tartuntaa

Suomessa on todettu 296 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Uusia tartuntoja on todettu kahden viime viikon aikana 2 975 vähemmän kuin sitä edeltävien kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on vahvistettu Suomessa 84 797.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka