Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuorten kokoontumisrajoituksiin tuli Kaakon kaksikossa lievää loivennusta tästä päivästä alkaen, muuten rajoitukset edelleen voimassa huhtikuun loppuun

Kaakon kaksikon johtoryhmä linjasi Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmän esityksen mukaisesti, että torstaista alkaen koronarajoituksiin tulee pientä helpotusta.

Nyt 12–18-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminta voidaan sallia tietyin rajoituksin. Harrastustoiminta on sallittua ulkoilmatiloissa ja ilman rajattua ryhmäkokoa, kun turvaväleistä ja hygieniasta huolehditaan. Pelejä ja otteluita ei kuitenkaan saa edelleen järjestää.

Alakouluikäisten, eli vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmäharrastustoimintaa voidaan toteuttaa myös sisätiloissa. Näissä ryhmissä tapahtuvassa toiminnassa tulee noudattaa 10 henkilön ryhmäkoon rajoituksia. Yläkouluikäisten osalta ryhmäharrastustoimintaa ei voida toteuttaa sisätiloissa.

Aikuisten ryhmäharrastustoiminta on edelleen toistaiseksi keskeytetty sisä- ja ulkotiloissa. Suosituksena toteuttaa toiminta etämuotoisena.

Nuorisotalot, Kiwi, Pleissi sekä Klamilan nuortentalo pysyvät myös vielä suljettuna. Nuokkaritoiminta on mahdollista toteuttaa ulkona tapahtuvana toimintana.

Yksittäiset välttämättömät asiakaskohtaamiset ovat mahdollisia sisätiloissa noudattamalla turvavälejä ja käyttämällä maskeja.

Yksityisten sisäliikuntapaikkojen kiinni olemista suositellaan huhtikuun loppuun asti.

Kaikilta muilta osin rajoitukset ajalla pysyvät ennallaan huhtikuun loppuun.