Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hamina Tattoo päätettiin perua myös tulevalta kesältä, järjestämisessä liian paljon epävarmuustekijöitä

Seuraavan kerran mahdollista heinäkuussa ensi vuonna.

Haminan kaupunki kertoo, että Hamina Tattoo Sotilasmusiikkifestivaali 2021 on päätetty perua koronatilanteen aiheuttamista epävarmuustekijöistä johtuen.

Festivaalin ohjelman ja kokonaisuuden rakentaminen vaatii pitkäjänteistä työtä, eikä festivaalin rakentamista koettu tässä epävarmassa tilanteessa enää järkeväksi jatkaa.

– Tottakai päätös oli vaikea, mutta tässä kohtaa on hyvä puhaltaa peli poikki. Jatkamme Tattoon suunnittelua nyt puhtaalta pöydältä ja suuntaamme katseet kohti Tattoota 2022, toteaa toiminnanjohtaja Hannu Kaukiainen kaupungin tiedotteessa.

Jo ostetut ja varatut pääsyliput eivät käy enää vuoden 2022 Hamina Tattoo -tapahtumaan.

Tämä johtuu siitä, että katsomorakenteisiin on tulossa mahdollisesti muutoksia ja se vaikuttaa myös katsomopaikkoihin ja niiden määriin. Festivaalin ohjelma, soittokunnat, esiintyjät ja lippujen hinnat julkaistaan myöhemmin.

Hamina Tattoo on yhteydessä lipun varanneisiin ja lipun jo lunastaneisiin jatkotoimenpiteitä varten.

Kansainvälinen Hamina Tattoo Sotilasmusiikkifestivaali järjestetään vuoden päästä heinäkuussa 11.-16.7.2022.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa joulukuun alussa. Lipunmyynnin aloittamisesta ja tapahtuman ohjelmasta tiedotetaan erikseen.