THL: Kotkassa on todettu seitsemän uutta koronatartuntaa, Kouvolassa kaksi – Sairaalahoidossa on kolme koronapotilasta

Suomessa on todettu 280 uutta koronavirustartuntaa.

Kymsoten alueella on todettu kahdeksan uutta koronavirustartuntaa. Arkistokuva. Kimmo Seppälä

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu keskiviikkona kahdeksan uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu seitsemän uutta tartuntaa ja Kouvolassa kaksi. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on todettu tähän mennessä yhteensä 514 koronavirustartuntaa, Haminassa 188, Pyhtäällä 45, Virolahdella 22 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 684.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 474 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kolme koronaviruspotilasta.

Suomessa 280 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 280 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisen kahden viikon aikana on raportoitu 2 876 tartuntaa, mikä on 667 vähemmän kuin edellisen kahden viikon aikana.

THL kertoo myös, että Suomessa on raportoitu kolme uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa. Pandemian alusta lähtien niitä on Suomessa ilmoitettu yhteensä 930.

Kymsoten ja THL:n luvuissa voi olla eroja

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka