THL: Kotkassa on todettu yksi uusi koronatartunta, samoin Haminassa ja Kouvolassa – Sairaalahoidossa on yksi koronapotilas

Suomessa on todettu 154 uutta koronavirustartuntaa.

Kymsoten alueella on tiistaina todettu neljä uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Mostphotos

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tiistaina neljä uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastot kertovat, että Kotkassa on todettu yksi uusi koronatartunta, samoin Haminassa ja Kouvolassa. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 560 koronavirustartuntaa, Haminassa 190, Pyhtäällä 48, Virolahdella 26 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 726.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 1 577 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on yksi koronapotilas.

Suomessa 154 uutta tartuntaa

Suomessa on tänään raportoitu 154 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 2 229 tartuntaa, mikä on 689 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Silloin raportoitiin 2 918 tartuntaa.

Yhteensä Suomessa on pandemian alusta lähtien raportoitu nyt reilut 92 600 koronatartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat erota toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka