Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kokous | Miehikkälän Käsityöläiset saivat uuden puheenjohtajan

Miehikkälän Käsityöläiset valitsi vuosikokouksessaan 24.5. yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Wilma Kirkkopellon, muut hallituksen jäsenet ovat Helka Ihaksi, joka toimii varapuheenjohtajana, Tuula Joenpolvi, joka on myös sihteeri ja rahastonhoitaja sekä Sari Lehtola, Aija Mutku, Leena Ristola ja Mirja Sairanen. Varajäseninä Leena Kytö ja Merja Ramu.

Käsityöyhdistyksen toiminnan painopiste on Saivikkalassa toimiva Käsityöpuoti. Puoti on avoinna läpi vuoden torstaista lauantaihin, ennen pääsiäistä kaksi viikkoa joka päivä sekä ennen joulua noin 6 viikkoa myös joka päivä.

Puodissa on kattaus erilaisia käsitöitä, joista suurin osa on jäsenien omia tekemiä. Puodissa on noin 60 tuotevalmistajaa, joista noin neljäkymmentä on omia jäseniä. Käsin tehtyjen tuotteiden lisäksi myynnissä on mm. kuntatuotteita ja kirjoja sekä mm. Miehikkälän isännänviiri kuuluu valikoimiin. Sisäänvetotuotteina Puodissa ovat tuoreet leivonnaiset sekä parillisina viikkoina hapanvelli.