Kymsoten alueella ei ole todettu yhtään uutta koronatartuntaa – Sairaalahoidossa on yksi koronapotilas

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 55.

Kymsoten alueella ei ole maanantaina todettu yhtään uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Outi Paappanen

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja maanantaina. Myöskään THL:n tilastoissa ei näkynyt uusia, Etelä-Kymenlaakson kunnissa tai Kouvolassa todettuja tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 567 koronavirustartuntaa, Haminassa 190, Pyhtäällä 48, Virolahdella 26 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 729.

Kymsoten alueella on tähän mennessä todettu yhteensä 1 589 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on yksi koronaviruspotilas. ​

Suomessa 55 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 55 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 1 644 tartuntaa, mikä on 1 150 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Silloin raportoitiin 2 794 tartuntaa.

Yhteensä Suomessa on pandemian alusta lähtien raportoitu 93 281 koronavirustartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka