Kymsoten alueella kaksi uutta koronatartuntaa – THL:n tilastoissa tartuntojen määrät ovat pienentyneet eilisestä Kotkassa, Haminassa ja Virolahdella

Suomessa on todettu 113 uutta koronavirustartuntaa.

Kymsoten alueella on tiistaina todettu kaksi uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Arkisto / Taru Hokkanen

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on tiistaina todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastoissa on tapahtunut muutoksia ja kolmen eteläkymenlaaksolaisen kunnan koronatartuntamäärät ovat pienentyneet maanantain lukemista. Kun tilastot maanantaina kertoivat, että Kotkassa oli siihen mennessä todettu 567 koronatartuntaa, on luku tänään 564. Haminassa tähän mennessä todettujen tartuntojen määrä on pienentynyt yhdellä 189:ään ja Virolahdella määrä on pudonnut 26:sta 23:een. Miehikkälässä on edelleen todettu yhteensä viisi koronatartuntaa ja Kouvolassa 729.

Kymsoten alueella on tähän mennessä todettu yhteensä 1 591 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa ei ole tällä hetkellä yhtään koronaviruspotilasta.

Suomessa 113 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 113 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Kahden viime viikon aikana on raportoitu yhteensä 1 608 tartuntaa, mikä on 1 164 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Tuolloin raportoitiin 2 772 tartuntaa kahdessa viikossa.

Yhteensä Suomessa on pandemian alusta lähtien raportoitu 93 394 koronavirustartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka