Kymsote: Alueella on todettu yksi uusi koronatartunta – Sairaalahoidossa ei ole yhtään koronapotilasta

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kolme uutta koronatartuntaa, Haminassa yksi, Virolahdella yksi ja Kouvolassa kaksi. Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 126.

Kymsoten alueella on todettu yksi uusi koronatartunta. Kuvituskuva. Risto Aalto

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu keskiviikkona yksi uusi koronavirustartunta.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kolme uutta tartuntaa, Haminassa yksi, Virolahdella yksi ja Kouvolassa kaksi. Miehikkälässä ja Pyhtäällä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän menessä todettu yhteensä 567 koronavirustartuntaa, Haminassa 190, Pyhtäällä 48, Virolahdella 24 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 731.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 592 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa ei ole tällä hetkellä yhtään koronaviruspotilasta.

Suomessa 126 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu tänään 126 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Yhteensä Suomessa on pandemian alusta lähtien raportoitu 93 520 koronatartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka