Kymsoten alueella ei ole todettu uusia koronatartuntoja – Sairaalahoidossa ei ole yhtään koronapotilasta

Suomessa on todettu 93 uutta koronatartuntaa.

Kymsoten alueella ei ole torstaina todettu yhtään uutta koronatartuntaa. Arkistokuva. Arkisto / Taru Hokkanen

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella ei ole todettu torstaina yhtään uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastot kertovat, että Kotkassa on todettu yksi uusi koronatartunta. Muissa Etelä-Kymenlaakson kunnissa tai Kouvolassa ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 568 koronavirustartuntaa, Haminassa 190, Pyhtäällä 48, Virolahdella 24 ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 731.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 592 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa ei ole tällä hetkellä yhtään koronaviruspotilasta.

Suomessa 93 uutta koronatartuntaa

Suomessa on tänään todettu 93 koronatartuntaa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan ilmaantuvuusluku on kahden viikon ajalta 29 sataatuhatta ihmistä kohden.

– Ilmaantuvuusluku on laskussa kaikissa ikäryhmissä, kertoi ylilääkäri Otto Helve THL:stä viikoittaisessa tilannekatsauksessa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka