Miltä maistuu voikukkasalaatti? 4H:n ruokakoulussa teemana oli lähiruoka

4h-toiminta: Tämä kesän teemana ruokakoulussa oli lähiruoka. Voikukkaa, maitohorsmaa ja valkoapilaa kerättiin salaattiin.

Kesäloman aloittamisviikolla Miehikkälään oli kerääntynyt lapsia ruokateeman pariin. Alkamassa oli ruokakoulu, jota 4H-yhdistykset järjestävät ympäri Suomea. Lähes koko viikon kestävän päiväleirin teemana oli tänä kesänä lähiruoka.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kaakonkulman sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Kaakonkulma.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi