Miltä maistuu voikukkasalaatti? 4H:n ruokakoulussa teemana oli lähiruoka
4h-toiminta: Tämä kesän teemana ruokakoulussa oli lähiruoka. Voikukkaa, maitohorsmaa ja valkoapilaa kerättiin salaattiin.
Kesäloman aloittamisviikolla Miehikkälään oli kerääntynyt lapsia ruokateeman pariin. Alkamassa oli ruokakoulu, jota 4H-yhdistykset järjestävät ympäri Suomea. Lähes koko viikon kestävän päiväleirin teemana oli tänä kesänä lähiruoka.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kaakonkulman sisällöt.
Digitilauksen sisältö
- Kaakonkulma.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu