Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Haminassa on todettu kolme uutta koronatartuntaa, Miehikkälässä yksi ja Kouvolassa kymmenen – Kymsoten alueella on sairaalahoidossa kolme koronapotilasta

Suomessa on todettu 383 uutta koronatartuntaa.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu keskiviikkona kuusi uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Haminassa on todettu kolme uutta koronatartuntaa, Miehikkälässä yksi ja Kouvolassa kymmenen. Kotkassa, Pyhtäällä ja Virolahdella ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 601 koronavirustartuntaa, Haminassa 199, Pyhtäällä 49, Virolahdella 25 ja Miehikkälässä kahdeksan Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 866.

Koko Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 778 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kolme koronaviruspotilasta.

Suomessa 383 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 383 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu lähes 3 000 tartuntaa, mikä on yli 1 400 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa lähes 98 900.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.