Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miehikkälän terveysaseman koronarokotukset siirtyvät Rajasaliin

Virolahden terveysasemalle varatut lääkärien ja hoitajien ajat sekä laboratorioajat hoidetaan Miehikkälän terveysasemalla 19. heinäkuuta alkaen.

Virolahden terveysaseman tilat ovat toistaiseksi suljettuna vesivahingon takia. Kunnan terveyspalvelut siirtyvät toistaiseksi Miehikkälän terveysasemalle.

Miehikkälän terveysaseman koronarokotukset siirtyvät kesäsulusta palaavan neuvolan tiloista Virolahdelle Rajasaliin 26. heinäkuuta alkaen.

Virolahden terveysasemalle varatut lääkärien ja hoitajien ajat sekä laboratorioajat hoidetaan Miehikkälän terveysasemalla 19. heinäkuuta alkaen. Vastaanottoaikoihin ei tule muutoksia. Asiakkaat saavat lääkärien ja hoitajien ajanvarauksista tiedon erikseen.

Muiden kuin lääkärien ja hoitajien sekä laboratorion ajanvarausten poikkeusjärjestelyistä ilmoitetaan myöhemmin. Asiakkaat saavat tarkemmat ohjeet, kun järjestelyt on saatu tehtyä valmiiksi.

Palopostin letkun repeäminen aiheutti Virojoen terveyskeskuksessa mittavan vesivahingon – Terveyskeskuksen toiminnot keskitetään nyt Miehikkälään, päiväkoti jatkaa normaalisti