Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kotkassa on todettu kaksi uutta koronatartuntaa, Kouvolassa neljä – Sairaalahoidossa on kolme koronapotilasta

Suomessa uusia koronatartuntoja on todettu 324.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on torstaina todettu kahdeksan uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa ja Kouvolassa neljä. Haminassa, Pyhtäällä, Miehikkälässä ja Virolahdella ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 603 koronavirustartuntaa, Haminassa 199, Pyhtäällä 49, Virolahdella 25 ja Miehikkälässä kahdeksan. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 870.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 1 786 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kolme koronaviruspotilasta.

Suomessa 324 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 324 uutta koronatartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu yli 3 000 tartuntaa, mikä on lähes 1 400 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa yli 99 200.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.