Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten alueella on todettu kuusi uutta koronatartuntaa – Sairaalahoidossa on kolme koronapotilasta

Suomessa on tänään todettu 380 uutta koronavirustartuntaa.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on perjantaina todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta ja Kouvolassa kolme. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 604 koronatartuntaa, Haminassa 199, Pyhtäällä 49, Virolahdella 25 ja Miehikkälässä kahdeksan. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 873.

Koko Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 792 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kolme koronapotilasta.

Suomessa 380 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 380 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 3 118 tartuntaa, mikä on 1 283 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa 99 592.

Suomessa on koronaviruksen vuoksi sairaalahoidossa 44 ihmistä. Heistä tehohoidossa on 10.

Kymsoten ja THL:n lukemat voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.