THL: Kotkassa on todettu neljä uutta koronatartuntaa, Haminassa yksi ja Kouvolassa yksi – Kymsoten alueella on sairaalahoidossa neljä koronapotilasta

Suomessa on raportoitu 453 uutta koronatartuntaa.

Kymsoten alueella on todettu kahdeksan uutta koronavirustartuntaa. Kuvituskuva. Ilona Noponen

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on keskiviikkona todettu kahdeksan uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu neljä uutta koronatartuntaa, Haminassa yksi ja Kouvolassa yksi. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 612 koronavirustartuntaa, Haminassa 203, Pyhtäällä 50, Virolahdella 25 ja Miehikkälässä kahdeksan. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 885.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 1 791 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä neljä koronaviruspotilasta.

Suomessa 453 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 453 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 3 900 tartuntaa, mikä on 1 628 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa reilut 101 200.

THL:n mukaan Suomessa on koronaviruksen vuoksi sairaalahoidossa 56 ihmistä, joista tehohoidossa on 10.

Sairaalahoidossa olevien määrä on kasvanut hieman maanantaista. Tuolloin THL kertoi, että sairaalahoidossa oli yhteensä 52 ihmistä, joista tehohoidossa oli 12.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka