Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Kotkassa kaksi uutta koronatartuntaa, Haminassa yksi ja Kouvolassa kuusi – Sairaalahoidossa on Kymsoten alueella neljä koronapotilasta

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 404.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu torstaina kahdeksan uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kaksi uutta tartuntaa, Haminassa yksi ja Kouvolassa kuusi. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 614 koronavirustartuntaa, Haminassa 204, Pyhtäällä 50, Virolahdella 25 ja Miehikkälässä kahdeksan. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 891.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 799 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä neljä koronaviruspotilasta.

Suomessa 404 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 404 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 4 084 tartuntaa, mikä on 1 682 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa 101 630.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.