Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Kotkassa on todettu kahdeksan uutta koronatartuntaa, Haminassa neljä ja Kouvolassa neljä – Sairaalahoidossa on kolme koronaviruspotilasta

Suomessa on todettu 644 uutta koronavirustartuntaa.

Kymsoten alueella on keskiviikkona todettu 18 uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kahdeksan uutta koronavirustartuntaa, Haminassa neljä ja Kouvolassa neljä. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 628 koronatartuntaa, Haminasssa 212, Pyhtäällä 50, Virolahdella 26 ja Miehikkälässä kahdeksan Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 910.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 882 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kolme koronaviruspotilasta.

Suomessa 644 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 644 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Kahden viime viikon aikana on raportoitu 5 131 tartuntaa, mikä on 2 141 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Tuolloin koronavirustartuntoja raportoitiin 2 990.

Kaikkiaan Suomessa on tähän mennessä todettu lähes 104 500 koronavirustartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.