Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rakkauden Reissumies saapuu kylään Miehikkälään – esitys koskettaa ihmisen syvintä olemusta seitsemän eri mieskuvan kautta

Rakkauden Reissumies on Arto Myllärisen ja Reetta Hulmin yhdessä rakentama esityskokonaisuus. Seitsemän eri mieskuvan kautta kosketetaan ihmisen syvintä olemusta.

Lavalla nähdään kohtauksia Seitsemän Veljeksen Juhanista rakkaudessa ja armossa grillattuun kulkijaan asti – naisen mukanaoloa unohtamatta.

Syvällisyys ja huumori, elämän monimuotoiset värit, kulkevat esityksessä käsi kädessä avaten kanavia itkun ja naurun puhdistavalle mahdollisuudelle.

Myllärinen on muun muassa kirkon kulttuuripalkinnolla (2017), kansainvälisillä matkamessuilla ystävyysseuratekopalkinnolla (2019) palkittu ohjaaja, käsikirjoittaja, näyttelijä ja kouluttaja.

Hulmi on toiminut näyttelijänä ja tanssijana eri puolilla Suomea ja on myös tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja. Yhdessä parivaljakko on työstänyt hyvää tekeviä näytelmiä vuosien ajan.

Rakkauden reissumies nähdään keskiviikkona 11. elokuuta kello 19 Miehikkälän seurakuntakodilla.

Esitys kestää noin tunnin ja on maksuton.